Jump to content

Prometni redar ne želi izaći na prijavu.


Lyriel

Preporučene objave

Pozdrav. Slučaj iz Splita. U noćnim satima vlasnik motora parkirao ispred svoje garaže. Nije čak niti ispred garaže ali  je na isprekidanoj liniji koja ide duž njegove garaže i preko. U namjeri da blokira naš auto koji je već bio parkiran izvan linije. Tako što se skoro naslonio na auto namjerno provocirajući. Vlasnici te garaže stalno parkiraju na isprekidanoj liniji i više puta ih se prijavljivalo bez ikakvog pomaka. Danas sam pokušala prijaviti slučaj jer je motor parkirao do auta (nije blokirao jer je iza bilo mjesta za izaći) ali zvala sam da se kazni radi parkiranja na liniji. Prometni redar me odjbao da ga ne zovem jer je čovjek ispred svoje garaže parkiran. Iako po prometnom pravilu ne bi smio biti uopće parkiran tamo. Kome da se javim? pisala sam im na mail, koristila aplikaciju MUPA, nitko ništa. nema žive duše osim tog bezobraznog redara koji ne želi raditi svoj posao.

Nama je kazna došla momentalno kada je auto mrvicu prešao njihovu liniju, a oni ne žele dati kaznu vlasniku koji stalno parkira na liniji.

 

image.jpeg.aab5128381955bb00883dbd5bf9f961d.jpeg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija