sale456 objavljeno: 16. studenog Dijeli objavljeno: 16. studenog Poštovanje Zaposlen sam osoba u gradskog firmi i čistim trgove u gradu, Imam jedan problem s bivša stanarkom koja je nekada stanovala di ja stanujem, ali zbog uznemirenije stanare prebacite je u drugi stan. Dok sam radio ta stanarka je došlo bez ikakvog razloga, počela prijetiti i lagati na javnom mjestu ,izlagati dezinformacije netočne radi se od psihičkoj osobi nestabilnoj. što poduzeti protiv takve osobe i dali je potrebna prijava Policiji, odvjetniku za tužbu ili... slično? molim odgovor hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 16. studenog Dijeli odgovoreno: 16. studenog Ako ti dođe na cesti dok radiš i prijeti ti, pozovi policiju. Ako misliš da su dosadašnje prijetnje ozbiljne (ili da ona čini neko drugo kazneno djelo, npr. nametljivo ponašanje), možeš otići na policiju i prijaviti ju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.