Jump to content

Problemi sa građevinskom firmom


Bigzbi123

Preporučene objave

Pozdrav, javljam se zbog lošeg iskustva sa građevinskom firmom iz Zagreba. Dogovorio sam sa njima adaptaciju stana.Sa gazdom firme smo iz komunicirali buđet sa kojim raspolažemo i na taj način dogovorili šta će se raditi. Za vrijeme izvođenja radova obavještava me da dolazi do neplaniranih dodatnih radova koji povećavaju troškove. Međutim ni u jednom trenutku ne govori koliki su ti troškovi ni ti me pismeno o njima ne obavještava. U razgovoru ja mu dozvoljavam da to odradi uz dogovor kako čemo taj dio poslova na kraju platiti kroz određene rate. Kada na kraju ajmo reći obavljenog posla(stan nije pročišćen, parket u jednoj sobi oštećen zbog radova, dio strujnih instalacija ne dovršeno) ispostavlja račun, ispada da su troškovi porasli +50% od planiranog buđeta.Zanima koje su sada moje pravne mogučnosti u ovom slučaju? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušajte mirno, hladne glave da stvar  ponovno dogovorite , pa potom taj dogovor staviti na papir/ugovor, ako ne obraćaj se pismeno sa argumentacijom što ste dogovorili potkrijepljeno slikama, što je urađeno što ne uključivo i financijski pokazatelj,

Ovo je sve načelno,.nadam se da će se i drugi javiti,.za savjet,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija