Jump to content

Pisana obrana ili odlazak na sud


perope123

Preporučene objave

Pozdrav, 

dakle okrivljen sam za vise prekrsaja, bijeg sa mjesta nesrece i konzumiranje alkohola nakon nesrece, kriv sam 50-50 ali nemam nikakvog dokaza za to pa sam poslao prigovor za visinu kazne.

Dobio sam rjesenje za poziv na sud, posto je sudjenje udaljeno 300 km cca nisam bas u mogucnosti to izvrsiti a imam uvjet napisat i pisanu obranu. Zvao sam sud te sam se sa sucem cuo da se pebaci sudjenje prema mome mjestu stanovanja te je rekao da se ne moze da napisem pisanu obranu i posaljem na adresu. Rociste je zakazano 02.02. Do sada nisam kaznjavan zaposlen sam 30 km od posla i javni prijevoz nije bas u najboljem stanju, imam kredit u banci jesu li to olakotne okolosti? 
zanima me ima li razlike mozda otici na sud ili pisati posanu obranu? Sudac mi je rekao da ce umanjiti kaznu ali postoji li mozda mogucnost umanjenja vise ako se pojavim na sudu nego da pisem pisanu obranu?

Ako posaljem pisanu obranu kako treba izgledati? Znam “kajem se za pocinjene prekrsaje priznajem ih i obecajem da se nece dogoditi narusavaju moju egzistenciju… do sada nisam kaznjavan i molio bih da se ukine zabrana…” sta jos dodati 

Ako posaljem pisanu obranu do 02.02 kada mi je rociste kada cu sobiti odgovor i hoce li to biti na moju adresu? 

Hvala i ispricavam se na dugom postu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala puno, nakon koliko dana ce doci presuda otprilike po praksi ako se zna te kolika je vjerojatnost da zbilja sudac odrzi svoju rijec koju je rekao da ce smanjiti kaznu? Kazna je zabrana 6 mjeseci bez vozacke dozvole, trebam li neke dokaze poslat da mi vozacka treba zbog odlaska na posao jer nije u istom gradu… i koliko bi mogao dobiti umanjenje? Jel moguce da se ukine skroz zabrana zbog manjka neiskustva mladosti nekaznjavanja itd izd, naravno uz uvjet da se to nece vise ponavljati te da se kajem

Hvala

uređeno: od perope123
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija