faca89 objavljeno: 2. veljača 2024. objavljeno: 2. veljača 2024. Pozdrav, Kćerku nisam vidio od 03.11.2023.godine. Majka otuđuje dijete od oca. Zanima me ili li tu elemenata kaznenog djela-pošto nam je presuda sporazuma a svaki puta kada ja tražim susret majka iz × razloga odbija. Odlomak iz presude u nastavku: "II/ Mijenja se plan o zajedničkoj roditeljskoj skrbi od 17. lipnja 2016. godine, koji su stranke postigle u odnosu na maloljetnu kćerkU _____ _________, a koji je odobren rješenjem ovoga suda broj XXXXXXXXXXXX od 25. srpnja 2016. godine, u dijelu koji se odnosi na održavanje osobnih odnosa između oca _________ _________ i maloljetne kćerke _______ ________ i u dijelu koji se odnosi na obvezu uzdržavanja oca prema maloljetnoj kćeri, tako da će se prema ovoj presudi osobni odnosi između oca i maloljetne kéerke održavati prema sporazumu roditelja, te će otac dolaziti po maloljetnu kéerku izvan obiteljske kuće u kojoj dijete živi, a prema prethodnom dogovoru s majkom djeteta o vremenu i mjestu održavanja osobnih odnosa te preuzimanja i vraćanja djeteta za tjedan dana unaprijed, ovisno o poslovnim obvezama roditelja maloljetnog djeteta, a roditelji c informacije djetetu razmjenjivati usmeno, telefonski i SMS-om" Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 2. veljača 2024. odgovoreno: 2. veljača 2024. Da li ste ovakvo ponašanje prijavili CZSS? Citiraj
faca89 odgovoreno: 2. veljača 2024. Autor odgovoreno: 2. veljača 2024. Pozdrav. Prijavio sam CZSS-u. Majka djeteta već ima pravomoćnu presudu iz 2016. godine jer poštivala susrete sa ocem. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.