Jump to content

Bijeg s mjesta nesrece


Lorum

Preporučene objave

Pozdrav,

Imao sam prometnu i prijavio sam bijeg s mjesta nesrece. Receno mi je da je rok za rijesavanje slucaja 30 dana (policajac na terenu mi je rekao racunajte si i vise). Kada zovem nadleznu postaju za informacije o statusu, odbijaju mi pruziti ikakve informacije osim da istraga nije gotova. Imam li pravo dobiti konkretnije informacije o slucaju dok proces traje ili mi stvarno policija nista ne smije reci?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , sivko je napisao:

Ako su rekli da istraga nije gotova znači da ga nisu pronašli.I šta drugo da ti kažu?

Ja sam na licu mjesta zapamtio tablice i odmah u pozivu rekao koje su. Kad su policajci došli na teren, odmah im je netko dojavio da su pronašli vozilo koje bi moglo odgovarati, te da ga odu pogledati. Naknadno su se vraćali i tražili me komad branika kojeg sam pokupio s ceste kako bi mogli usporediti s tim drugim vozilom. Pa eto kad pitaš šta drugo da mi kažu, malo više o svemu tome? Jel odgovara dio branika s njegovim vozilom, jesu li pronašli samo vozilo ili i vozača, jel vozač bio pod utjecajem alkohola, kakav je njegov iskaz...?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija