Jump to content

Vika i kleveta


Mentalist2

Preporučene objave

Postovani,jucer je zvala susjeda mom ocu inavlidu MUP . Bila sam prisutna ja,ona,otac,2 policajca . U trenutku je rekla mom ocu tiho, "umri vise". Na to sam se zaviknula "Kurvo!!". Policija odmah zapis da idem na prekršajni sud vika+ rijec kurva,narusavanje j.reda i mira.

Ona ne . 

Sve u redu ali ona je rekla da zeli odmah privatno tuzit za klevetu. Jasno mi je sta sam rekla . Imam li ikoji nacin izvuci se na prekršajnom bar sudu oko te rijeci? Ikako? Za glasnije sto sam rekla ,ok mogu reci tako inace pricam. Ali za rijec "kurvo" dali je to teska kleveta ako se neko razumije ? Kriva jesam . Njeno "umiri vise" nije policajac zapisao tj da sam ja njoj tek naknadno relacija rekla to sto sam rekla . Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako osoba smatra da je uvrijeđena ili oklevetana, može te tužiti i tu si ne možeš pomoći, ali nemoj se ni zamarati, ako do toga dođe, onda ćeš o tome brinuti.

Što se tiče tebe, u kontekstu ovog prekršaja nije bitno što si izgovorila, nego to što si vikala. Ako drugi potvrde da si vikala i narušavala javni red i mir, ne možeš si pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija