Jump to content

Suočavanje stranaka na sudu


Mentalist2

Preporučene objave

Moze savjet , znam da na prekršajnom sudu ide suocavanje jedno stat naspram drugog ,stranke . Prosla sam to davno .

Sad me ceka prekrasajni sud , bit ce sigurno suocavanje (skoro isti slucaj kao i prvi puta sud..) , dali smijem odbiti ? Jer ne bi mogla pored te osobe stajat oci u oci pa pitanja.. ok u sudnici znam da ćemo biti skupa ,ali za suocavanje pitam ? Ne zelim nema sanse zdravstveno da bi mogla ja to . (Verbalni napad kleveta jw u pitanju..)

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

suočenje postoji, samim time i okolnost da stojite jedno blizu drugog, ali gledanje oči u oči itd su neke stvari koje nisu nigdje propisane (bar što ja znam, nek me nekto isporavi ako nije tako). Jučer sam bio na glavnoj raspravi (za prekršaj) gdje branitelj okrivljenog nakon što sutkinja traži da se gledaju oči u uči, pita suca što je to, na što sudac uz isprike ublažava zahtjev i traži od svjedoka da okrivljeniku postavi pitanje.  Ali, nemojte izbjagavati sudjeovati na glavnoj raspravi, postavljati pitanja (kad vam sudac da za to priliku), tražiti objašnjenje i najvažnije reći ukratko ono što je glavni element prekršaja (npr nije bilo glasno govorenje, nego vikanje). Sudnica vam je mala prostorija, nije vam kao u filmovima, tako da ćete biti i sjediti vrlo blizu, ništa strašno. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam .. a prvi preksajni sud , ma vikanje suca na metar da stanemo ..i oci u oci . Skrenem pogled ,evo vice. .Znam da je mala prostorija ionako sjedimo blizu pa mi cudno bilo sta stat na metar udaljenosti .. Ovo vikanje za oci je uznemirilo i mene i protu-stranku. Ok nek smo ja i protu-stranka bile u sukobu i međusobno se mrzile,ali tresle smo se oboje 🤦 od buke suca "oci u oci !!!!".  

 

Sad me ceka prekrsaj samo za klevetu (rijec kurva eto ..) nije bilo vikanje. Ma uzas .. Sve ok ja cu svoje odgovarati ali sanse su da dodjem kod istog suca .. To vikanje oci u oci se tresla tad sudnica davno . Nismo imale odvjetnika .. 

 

Hvala vam ..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija