Jump to content

Problem prijava adrese privremeni boravak


Antonella99

Preporučene objave

Odobreno mi je produzenje privremenog boravka, ponovno na 2 godine. No, doslo je do problema prilikom prijave adrese. Suprug i ja smo naime u medjuvremenu promijenili adresu stanovanja i vratili se kod njegovih roditelja. Mene odbijaju ponovno prijaviti na istu adresu jer svekar, koji je vlasnik stana, nema jos ishodovani vlasnicki ili posjednicki list. Ima samo kupoprodajni ugovor, ovjeren kod javnog biljeznika. Ista sluzbenica me prije 2 godine, prilikom postavljanja prvog zahtjeva za privremeni boravak, prijavila na istoj adresi na osnovu istog dokumenta. Cijela obitelj mog supruga, njegov otac i majka, i sada i on sam ponovno, prijavljeni su na toj adresi i imaju osobne sa tom adresom vec vise od 20 god.

Ja razumijem potrebu predostroznosti i razumijem da se i ranije trebalo rijesiti to sa katastrom, no zamolila bih za savjet sto da radim. Svekar ce otici do katastra i vidjeti sto moze uciniti, no ja sam u medjuvremenu bez osobne koja mi treba radi mog obrta, a i radi potpisivanja novog poslovnog ugovora, a sve se moze oduziti.

 

Hvala unaprijed

uređeno: od Antonella99
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija