Jump to content

Žalba VPS-u na presudu općinskog suda?


kamosII

Preporučene objave

Pozdrav,

dobio sam presudu od županijskog suda zbog prometnog prekršaja, navodnog prekršaja, čovjek je biciklom bez označavanja rukom skretanje ,  bez svjetla ušao naglo u moju traku, uspio sam zakočiti, ali svejedno sam ga malo trknuo u zadnji kotač. Nije pao, dočekao se na noge. Nebitno, stigla je presuda sa novčanom kaznom i oduzimanjem vozačke na 6 mjeseci. Ja se bavim prijevozom ljudi, imam 4 mjesečne ugovore za rad i ako ostanem bez vozačke automatski sam bez posla i novaca, ako se žalim VPS-u da mi ukine oduzimanje vozačke imam li šanse da će to uspjeti? Ne poričem kontakt, no pada i udarca nije bilo, sutkinja nije htjela saslušati moja 2 svjedoka iz auta a ni trećeg prolaznika kojeg sam naveo, hvala unaprijed na savjetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako si nekažnjavan, imaš realne šanse da ti VPS ukine mjeru, ali uvjet za ublažavanje kazne je priznanje prekršaja.

Ono, sad shvaćaš da si pogriješio što si micao auto, ali situacija je bila takva i takva, pa si tada tako procijenio. Sad priznaješ, kaješ se, neće se ponoviti i sl., i moliš ukidanje mjere jer ti je vozačka potrebna za posao, uzdržavanje obitelji i sl.

U slučaju takvog prigovora (priznanje prekršaja, prigovor samo na visinu kazne) ne možeš proći gore od ovoga što sad imaš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija