Jump to content

Ne dopusteno slikanje dokumenta ?


Leona9

Preporučene objave

Nova sam. Imam cudnu situaciju i ne znam dali spada pod kazneno dijelo. Imam sud ,odvjetnika nemam. Prekršaj je u pitanju. Isla sam doma iz MUP-a i nosila dokumente iz hitne . Prokleto glupa (oprostite na riječkniku) sjela sam s susjedom na klupi, pricala,i zena dok sam samo otisla po cigarete slikala je moje dokumente (vidjela sam dok sam se vraćala) te je sve dala PROTUstranci proslijedila slike dokumenta. 

Odmah je otisla , ja sam pokupila svoje dokumente,poslala toj susjedi poruku da je bez mog pristanka i znanja slikala moje dokumente i da znam da je proslijedila dalje. 

Odgovor je MORALA SAM mozda ce mi trebati

- znaci imam to bar priznato u poruci da nisam svoje voljom dala da slika .

Sad protustanka ima te moje izjave slika dokumenta od hitne i policije i koliko znam priložila je na sud koji vodimo. Dali sudovi priznaju takve dokumente slikane jer svasta tu moje izjave pise..ili odbacuje kao dokaz ?

Dali moze odgovarati kazneno i ova koja je bez mog znanja i pristanka slikala dokumente a i protustanka koja te iste printa i prilaze njen odvjetnik na sud ?

Na policiju sam prijavila sve to jos nisam dobila odgovor . (I da, vjerovatno nisu culi za gluplju osobu poput mene tako ostaviti dokumenate naivno).

Oprostite na rijecniku . Ugl PROTUstranci bi te preslike puno pomogle protiv mene .. 

Dali je sve to KAZENO DIJELO ?

Hvala

uređeno: od Leona9
Pravopis
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija