Jump to content

Ovrha poslodavca?


Silvija223

Preporučene objave

Molim pomoć.

Blokirana sam i imam zaštićeni račun. Eos Matrix je otkupio moje dugovanje i poslao je dopis mom poslodavcu da mora u njihovu korist ovršiti preostali iznos plaće koji ide na redovni račun, odnosno kojim se namiruju dugovanja po očevidniku u Fini. Inzistiraju da se redoslijed naplate na Fini njih ne tiče i žele da se sav ostatak uplaćuje izravno njima na račun koji je u dopisu. Također,  prijete poslodavcu da, ako tako ne postupi, će ovršiti njihove račune. Iskreno, gledam te članke OZ koji se citiraju (284) i ne znam što bih mislila. 

Ne dovodim u pitanje, na kraju mi je i svejedno tko će se prvi namiriti, no imaju li stvarno pravo ovršiti poslodavca jer mi se računovođa prepao, a i nije ugodno takvu poruku primiti. Griješi li računovođa što isplaćuje na redovni račun koji plijeni Fina i mora li direktno uplaćivati Eosu i na kraju može li Eos stvarno ovršiti mog poslodavca? 

Hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija