Jump to content

PSI - pomoć


anonimno

Preporučene objave

Imam dva psa na dvorištu koji u šetnju odlaze samo pod nadzorom. Uredno su cijepljeni, uredno ih vodim na kupanje i pranje, te svo svoje slobodno vrijeme posvećujem njima.

Nedavno mi je jedan od njih zbrisao kada mi je dijete opd 8 godina otvorilo vrata od dvorišta i on je krenuo u "Avanturu".

Poslijepodne, nakon jedno 3 sata avanturizma, pozvonio mi je jedan bračni par na vrata i zatražio odštetu za svog psa koji je "kao" ugrizen od mojeg. Naravno, nisam bila svjedok tome, niti je on imao nekog svjedoka da je to učinio baš moj pas, ali zbog svojeg osobnog mira, podmirila sam mu račun za veterinara od 600 kuna.

Nisam postavljala pitanje, jer je činjenica da je moj pas toga dana zbrisao. No, navedena osoba me nakon toga uznemirava kontinuirano za sve boleštine njegovog psa, za svoje duševne boli i ostalo, a da moj pas nije niti u jednom trenutku nakon toga odlazio iz dvorišta. Dokle će to trajati i što da uradim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija