Jump to content

Blokada računa zbog nepodmirenog racuna za mobitel starog 18


Eleonor13

Preporučene objave

Poštovani, MOLIM VAS POMOĆ SAVIJET HITNO,🙏👼

prosli mjesec mi je blokiran racun to je bio ogroman šok za mene jer prvo kad primim plaću podmirim sve račune.

BLOKIRAN je zbog nepodmirenog racuna prema teleoperteru Telemah iz 2006 godine.  u iznosubod 576 Kuna, tada sam zivio u svojem stanu na Lanistu (Zagreb).. iste te godine odselio sam Itajiju te ostavio kljuceve i brigu o stanu i poštu mojoj majci koja je ekstremno ažurna osoba uredno plaća račune te pohranjuje potvrde o istima u registratore unazad 20 godina.

Ona tvrdi kako racun za telemah nikad nije dosao na adresu Laniste... Naime mene nitko u 18 godina nije pokusao obavijestiti da dugujem 576 kuna telemachu za mobilne usluge.Od sredine 2006. godine do 2010. zivio sam u Italiji pa  pola godine u Bih pola u   Zagrebu od 2010. do 2020. stan na Laništu prodan je 2013.godine a ja sam se prijavio na adresu stana moje majke u Dubravi Zg i do dan danas sam tamo prijavljen.

Telemach potrazuje 3600 eura od mene zbog tog racuna vec su za poceli s prisilnom naplatom, otvorio sam zasticeni racun ali zaista smatram da nisam duzan platiti 3600 eura za racun za koji nigdje ne postoji potvrda da me se pokusalo kontaktirati i obavijestiti o postojanju dugovanja naravno da bih platio racun da sam znao za njega osim toga u jednom djelu spisa pravnog koji sam dobio na fini Telemach pod kaznenom i materijalno odgovornosću potpisuje kako su 2024. godine moji podaci moj broj telefona te adresa na Laništu ispravni niti je broj ispravan a kao sto sam vec naveo stan je prodan 2013. godine tako da je nemoguće da je adresa ispravna kada se jasno vidi na mojoj osobnoj iskaznici da sam prijavljena na drugoj adresi i to već 11 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako sam dobro shvatila račun je iz 2006. i na iznos od 576 kuna, a sada je na FINI ovrha tog iznosa sve zajedno s kamatama narasla na 3600 eura?

Da li je bio kakav ovršni postupak? Da li je ikada ikakva ovrha, prijedlog za ovrhu itd. Vam stiglo, moguće i preko e-građana da ste vidjeli?

Teško mi je išta reći bez da znam točno sve, ali ako su tek sada dali na prisilnu naplatu temeljem vjerodostojne isprave, nešto iz 2006., trebate podnijeti prigovor zastare. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija