Jump to content

Alimentacija kod studenata


McMario

Preporučene objave

Poštovani ,

plaćam alimentaciju svojoj kćeri od 2003 godine , plaćanje nije upitno, ali je upitno do kada.

Dakle , ona je redovni student i na godinu završava studij ,  5 godina fakulteta , pitanje je jednostavno da li se mora plaćati alimentacija do kraja predavanja zadnje godine ili do diplomiranja kao takvog?

Jasno vam je da govorim o vremenskom periodu koji moze biti do samog diplomiranja odnosno stjecanja diplome o zavrsenom studiju.

Hvala unaprijed

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pohvalno od vas da ste ispunjavali obveze prema svojoj kćeri koja je također bila redovni student, pa vam na taj način pružila satisfakciju za (materijalni) trud kao potporu za njeno studiranje. 

Na žalost, znam čega se pribojavate (da će otegnuti apsolventski dio do diplome) - ali nemojte posustati tik do cilja - obveza uzdržavanja je do kraja školovanja i još najdulje godinu dana nakon završetka studija (ukoliko ne nađe zaposlenje), odnosno do njene 26. godine života - a to će se sve poklopiti tu negdje.

Na njen 26. rođendan moći ćete odahnuti i zadovoljno trljati ruke zbog njenog uspjeha u životu, a kojem ste i vi pridonijeli... Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija