Jump to content

Uknjižba nakon etažiranja


anonimno

Preporučene objave

Molim vas savjet.

Kupila sam stan i garažu u privatnoj kući koja je netom prije kupnje etažirana i to etažiranje je predano na uknjižbu ali nije još provedeno. Sad me zanima da li ja mogu predati zahtjev za uknjižbu stana prije nego dobijem riješenje u uknjižbi etažiranja. Ako mogu, što trebam navesti u zahtjevu za uknjižbu.

Još me zanima da li mogu imati problema prilikom uknjižbe ako u ugovoru nisam navela kvadraturu stana i garaže već samo njihove oznake iz "Ugovora o razvrgnuću i etažiranju" na koji sam se pozvala i u ugovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ja ti samo mogu reći da smo mi u istoj takvoj situaciji kupili stan prije 4 godine i još se nismo uklnjižili. Upisali smo podatke iz tadašnjeg ZK obrazca koji su se upisom etažiranja promijenili i sad se ne poklapaju. Stan smo opisali kao u elaboratu, ali nismo mislili na zemljište koje je s 3/12 preraslo u 30/100 i sad se ne poklapa, žalili smo se, ali sve je to džabe....pojedoše mi živce... :-(:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija