Jump to content

stečaj


anonimno

Preporučene objave

Da li stečajni upravitelj ima mogućnost da u stečajnom postupku u cilju namirenja stečajnih vjerovnika izvrši obveze preme njima iz dionica pojedinih dioničara. U konkretnom radi se o slučaju da je dioničar dobio obavijest Središnje depozitarne agencije da na računu nama sredstava - računu na kojem su pohranjena sredstva koja je platio za dionice kojih je on vlasnik. Da li se radi o krađi budući da su one njegovo vlasništvo, ili pak o zlouporabi ovlasti od strane steč, upravitelja.

Ne znam koliko je stečajno važno, ali ako netko zna dobro bi došao i odgovor na ovo pitanje. Inače odgovor nisam našao na skripti koja se traži na forumu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

stari moj jesi ti pošizio?!pa ne ideš na obranu doktorata.pitanja iz stečaja jesu: koja su stečajna tijela,koji su stečajni razlozi, koji su redovi tražbina, kakve vjerovnike imamo u stečaju...a pitanje za pohvalu je kongruentno i inkongruentno namirenje!nemoj si razbijati glavu s time jer se onda nećeš moći sjetiti najosnovnijih stvari iz primjerice ustava.BTB.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija