anonimno objavljeno: 7. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2007. Da li stečajni upravitelj ima mogućnost da u stečajnom postupku u cilju namirenja stečajnih vjerovnika izvrši obveze preme njima iz dionica pojedinih dioničara. U konkretnom radi se o slučaju da je dioničar dobio obavijest Središnje depozitarne agencije da na računu nama sredstava - računu na kojem su pohranjena sredstva koja je platio za dionice kojih je on vlasnik. Da li se radi o krađi budući da su one njegovo vlasništvo, ili pak o zlouporabi ovlasti od strane steč, upravitelja. Ne znam koliko je stečajno važno, ali ako netko zna dobro bi došao i odgovor na ovo pitanje. Inače odgovor nisam našao na skripti koja se traži na forumu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 7. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2007. stari moj jesi ti pošizio?!pa ne ideš na obranu doktorata.pitanja iz stečaja jesu: koja su stečajna tijela,koji su stečajni razlozi, koji su redovi tražbina, kakve vjerovnike imamo u stečaju...a pitanje za pohvalu je kongruentno i inkongruentno namirenje!nemoj si razbijati glavu s time jer se onda nećeš moći sjetiti najosnovnijih stvari iz primjerice ustava.BTB. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 7. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2007. Pitanje je za pohvalu ali "mrak mi je pao na oci" kad sam vidjela sto "ljudi" uce za pravosudni, pa sto je s nama smrtnicima koji pokusavamo nauciti osnove kako ne bismo na ispitu radile ovakve face. Daj ljudi smirite se i ucite osnovne stvari i to sa razumijevanjem, bez puno streberskih definicija i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 7. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2007. eto kad ljudi ne razmišljaju... dioničari sudjeluju u temeljnom kapitalu sa dionicama, a temeljni kapital čini imovinu društva. U stečaju se vjerovnici namiruju iz imovine društva, a dioničari imaju pravo eventualno na isplatu ostatka stečajne mase. U konkretnom slučaju...loše ulaganje!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2007. Molim, ako mi netkko može poslati na mail skriptu iz stečajnog. marinatolj@inet.hr. Zauvijek zahvalna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2007. Molila bi ako netko ima da mi pošalje skriptu iz stečajnog, jer stvarno ne znam šta od onog učiti. Hvala unaprijed. karakorum83@qmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.