Jump to content

međa


anonimno

Preporučene objave

ja sam kupio zemljište s kućom 3000 kvadrata to je bila suma kad sam kupio znaci zarasceno sa svih strana ocistio sam sve isada je došao susjed s sjeverne strane i kaze da je na njegovom kuca i gospodarski objekti koji su tu nekih 80 godina a po mapi je moje jos iza kuce nekih 3 metra i to su mi zabranili da ja nesmijem ni kosit travu ni koristita kada sam bio kod geodete rekao je daje to moje ali susjed mi prijeti ali drasticno i bio je sud i dokazao sam da je to moje ali ni to ne priznaje sada sam pokrenuo uređenje međe putem suda jer onaj sud to nemoze napravit jer je biolo smetanje posjeda što daradi nesmijem ni kosit travu već mi se prijeti pomozite sud je tek zaprimijo predmet a što do tada kosit i uređivat ili ne pomoć :-x:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uređenje međa, je vanparnički predmer, koji sud radi na traženje onoga tko pokrene spor. Ako si dakle pokrenuo vanparnički predmet uređenja meže, savjetujem ti da ne poduzimaš ništa, dok sud ne obilježi međe.Nakon toga, preporučujem ti da ustaneš tužbom za nadoknadu štete, usljed nezakonske samopomoći druge strane.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija