Jump to content

udaljenost od međe


anonimno

Preporučene objave

Minimalna udaljenost od granice na kojem se gradi kuca u Vasem susjedstvu definirana je prostornim planom za to podrucje na kojem se gradi ista... ili u lokacijskoj dozvoli za istu kucu. Ako Vi imate legalno izgradjenu kucu sa urednim papirima: lokacijskom; gradjevnoj onda u lokacijskoj za vasu kucu Vam pise kolika mora biti minimalna udaljenost od granica....

Informacije o tome mozete dobiti u zupanijskom uredu gdje se izdaju lokacijske i gradjevinske dozvole u vasem gradu gdje zivite. Dovoljno je da imate broj k.č. parcele po kopiji katastarskog plana.

Ovisno o prostronom planu za koji se donosi i za zonu ili podrucje za koje se donosi ali uobicajene minimalne udaljenosti od granice su 3m odnosno 4m od susjednih granica i minimalno 6m od puta.

Lokacijskom dozvolom je sve definirano, a ukoliko vi niste dali svoju suglasnost u upravnom postupku svom susjedu za izdavanje lokacijske dozvole, onda vam susjed gradi bez dozvola i potrebna je prijava gradjevnoj inspekciji u vasem Gradu. :idea:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija