Jump to content

Rastava bez nesuglasica


_Dado

Preporučene objave

Žena i ja smo se odlučili rastaviti, pošto od zajedničke imovine imamo samo automobil, koji smo se dogovorili da ostane njoj (jer ga je ona i kupila), nemamo niti djece i nema nikakvih nesuglasica i sve je sporazumno.

Sada me zanima kako i gdje predati zahtjev za razvod, koliko to traje kada nema nikakvih nesuglasica, koliko bi to koštalo i sve vezano uz to?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napisali smo zahtjev za sporazumni razvod braka. Gdje sada to moramo predati? Na općinu (u kojoj smo vjenčani) ili na općinski sud? Čuo sam da se mora platiti 200 kuna za zahtjev, ali neznam kako i gdje. Može li netko pomoći? Pretražio sam forum i nisam našao ove odgovore?

Ako netko zna molim pomoć.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odnesite zahtjev i predajte ga na sud. Dobit ćete uplatnicu na 200kn (tj. vjerojatno će vas uputiti kako da je ispunite). To uplatite i odnesite na sud. Nakon što završe ročišta, (moguće da će biti samo jedno), dobit ćete ponovno uplatnicu na 200kn za presudu.

 

Tako da su vam ukupni troškovi 400kn plus eventualno koji biljeg. Ako ste sporazumni, onda svakog košta po 200kn, a ako si Jack onda platiš sve i odvedeš ju poslije na kavu sa šlagom.

 

Šalim se, sretno!

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija