Jump to content

Viđanja


dmati44

Preporučene objave

Molio bih vas da mi kažete konkretno koje korake moram poduzeti jer mi bivša počinje ograničavati susrete s djetetom, ignorirajući sud. presudu. Razlog je što mi se u moju kuću doselila buduća supruga koju bivša ne može smisliti, i neda djete jer će kao biti u njenoj blizini.

Samo mi ne savjetujte da prestanem plaćati alimentaciju, kao protumjeru, jer to ne dolazi u obzir.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nešto slično što se i meni dešava, samo ja sam u goroj poziciji jer nemam pravomočnu presudu! Međutim treba gnjaviti Centar, pismenim putem ih obavjestiti i urudžbirati te u tom dopisu koji će te nasloviti: ZAHTJEV ZA INTERVENCIJU treba svakako unijeti pojam "emotivno zlostavljenje djeteta". Tada će Centar pozvati bivšu na razgovor i dati joj opomenu koja može biti jako ljekovita! Tada još možete tražiti potvrdu od Centra o vašoj intervenciji i otići sa sudskim rješenjem u državno odvjetništvo i podnijeti protiv nje kaznenu prijavu zbog kršenja članka 215! Nisam pristalica ovrhe, to bi bilo strašno za malo dijete!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na mojem bolnom iskustvu konstantnog opstruiranja i ograničavanja susreta sa djetetom koje traju gotovo dvije godine, shvatio sam da razlog osim osvete svojim bivšim supružnicima, leži i intencija da se moje dijete (dvije godine i sedam mjeseci staro) prepusti novom čovjeku sa kojim živi bivša! To sam se jučer uvjerio kada je predamnom, mrtva hladna, kada je moj sin uzeo njen mobitel i rekao "tata", a ona uzvratila "tata radi"! Ostao sam zabezeknut i reagirao sam da sam ipak ja tata koji je upravo pored njega! Ona je bila decidirana kako moj sin ipak njega oslovljava sa "tata". Šta se može, vjerujem da će mali znati ko mu je otac za par godina, pa ću to vrijeme čekati. Taj čovjek se je inače blamirao kod pedijatrice kada se predstavio kao otac mojeg dijeteta, a dan prije toga sam s njom razgovarao raspitujući se za moje dijete zbog povišene temperature! Istjerala ga je van iz ordinacije, a nju je debelo naribala zbog ograničavanja susreta sa ocem i zbog zatajivanja informacija ocu o zdravstvenom stanju mojeg djeteta! Od tada imam više susreta i duže sam sa svojim djetetom (4 sata tjedno) od prijašnjih jedan sat tjedno! Još sedam dana do pravomoćnosti i jedva čekam da svoje dijete dovedem kući prema presudi! Hoću li imati problema sa svojim djetetom ili sa bivšom, jeza me hvata, ali neću dozvoliti da moje dijete promjeni roditelja zbog nakazne nakane bivše da mi se osveti preko djeteta!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sada momentalno nemam problema sa susretima i viđenjem svoga sina, jer kako je ona izjavila, više ne želi imati p... samnom! Ali da se ona trudi da me sin odbaci kao oca i da se prikloni čovjeku sa kojim živi, to je evidentno! Razgovarao sam sa CZSS-om i to sam im prenio! Biti ćemo pozvani na razgovor! Što se tiče žalbe, imam osječaj da se to neće desiti, jer se namjerava udati za tog čovjeka i to joj riješenje treba, a i novaca za žalbu nema, jer je u golemim dugovima u koji se ja nisam htio nikako uvući. Sada me na svaki način ucjenjuje sa djetetom, pa kada ne može da mi uskrati moga švrčića, onda bar da mu promjeni roditelja! A ovaj je toliko glup da se uživio kao otac djeteta koji nije njegovo!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oar puta sam pročitala onaj dio sa "tata radi"...

Evidento je da je sasvim normalno da djeca razvedenih roditelja dobiju i maćehu i očuha, ali njihova uloga nije maćehe iz Snjeguljice ili Pepeljuge, no nikako nije ni osvajanje pozicije postojećeg roditelja. Ima dovoljno mjesta za svih. Svašta...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija