Jump to content

devastirana kuca nije ucrtana u gruntovnom


tetchner

Preporučene objave

nasledila sam kucu od svoje bake koja je umrla 1989. kucicu su devastirali tokom ratnih razaranja; ja je hocu obnoviti sopstvenim sredstvima ali izvadak iz gruntovnice daje samo okucnicu, vinograd, dvor ali kuce nigde; tu je bila najpre drvena kuca do 60--ih a baka je ondak podigla novu pre 70-ih. kako sad kuce nema i sto mi je delati? kak ne zivim u hrvatskoj apsolutno ne mogu dobiti nikakvu pravu informaciju a hteli bi kucicu popravljati ovog ljeta. ima li koga tko nam moze reci step by step sto nam je ciniti? kome se obratiti itd. neizmerno zahvalni !!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zamolite nekoga da Vam nadje pristojnog odvjetnika da Vam pomogne da Vam kao prvo objasni problem, pa se onda dogovorite sa njim sta Vam je ciniti. Gledajte da sa njim postignete pristojnu pogodbu (kako niste u HR probat ce Vas "rip off", ali ne mora biti.) Na ovakova pitanja je nemoguce odgovoriti preko foruma.

 

Da Vas ohrabrim, ako se u spisima pojavljuju rijeci kao "dvor" i "okucnica", (zavisi u kojem dijelu Hrvatske Vam je imovina), za predpostvljati je da je tu negdje i neki stambeni objekat, samo ga treba naci. Osim toga, moralo je nesto ostati nakon devastacije, pa i to moze pomoci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija