Jump to content

Udjeli u Fondu HB


Barekica

Preporučene objave

Branitelj sam koji je nakon Oluje premješten u Gračac, za koji do tada nisam ni čuo (inače sam iz ZG-a) zajedno sa obitelji. 2001. g. sam za hvalu dobio otkaz iz MUP-a dva mjeseca prije nego što bi ispunio uvijete za mirovinu. Sada sam ponosni vlasnik udjela u Fondu HB, a nemam čime platiti režije. Ako itko zna način da ih hitno unovčim, molim ga da mi pomogne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Briga me za legalitet. Ni prema meni se nisu držali zakona koje su samo donijeli. Obećano nam je da ćemo nakon 10 g. života i rada na područjima od posebne državne skrbi dobiti u vlasništvo kuće i stanove u kojima živimo, pa su to prekršili. Sada će nam velikodušno pokloniti te objekte s tim da još 10 g ne možemo s njima ništa. To što nemamo uvjete za život tu gdje jesmo ni mi ni naša djeca ih se nimalo ne tiće. Tko mi može objasniti kako je moguće da udio u Fondu vrijedi oko 500 kn, a na crnom tržištu se plaća po 5 eura za bod. Tko je tu onda lud. Kad istekne moratorij, otkupit će od nas udjele za sitnu lovu, a kasnije će te dionice vrijediti desetorostruko više. Sve je to lopovluk, pa onda mogu i ja činiti kaznena djela da spasim obitelj. Jedino što ne znam gdje da nađem kupca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija