Jump to content

Zaostatke?????????'


Zok

Preporučene objave

Ima pitanje što se tiče zaostataka.Riješenje za mirovinu sam dobio prošli mjesec i piše mi da kada naša država bude imala novaca da če mi isplatiti zaostatke.Jer to dugo traje?Jer je netko već dobio zaostatke???Nije valjda da ću čekati mjesecima ili godinama moje novce???Molim vas ako je neko sličan ima problem neka napiše koliko je ćekao ili još čeka.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se radi o prevođenju, svi koji su dobili rješenja čekaju kao i vi, nitko još nije dobio zaostatke, a i ne zna se kad će. :-D

Budući da se jedino zna da će zaostaci biti isplaćeni kada za to u proračunu budu osigurani novci, ne zna se, u stvari, ništa. To može biti najranije slijedeće godine (odnosno kada u Saboru prođe novi proračun kojim će se predvidjeti ta stavka rashoda), a bogami može biti i kasnije. Izbori su pred vratima, pitanja ove vrste treba uputiti udrugama branitelja i HSU kako bi se napravio odgovarajući pritisak na političare prije planiranja proračuna za 2008. godinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav Zok, Morskywuk je dobro rekao da bi trebali "pritisnuti " Vladu ovi iz Udruga branitelja , moram priznati da sam sumnjičav glede njihovog pritiska . Možemo se jedino nadati da će se iznaći neka sredstva iz proračuna ,te da će nam isplatiti u ovoj godini obzirom da je izborna ,ako ne onda svakako da se planiraju u praračunu za 2008.g. I sam sam zainteresiran da to bude što prije.

Pozdrav

Bog :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija