Jump to content

Vaučer!


qwer

Preporučene objave

Pod ovim ne mislim na vaučere koji su postojali prije nekoliko godina, tipa S FAKSA NA POSAO, već na nove vaučere koji se vežu za poslovaca i njihovo dobivanje ovisi o uvjetima koje on mora ispuniti.

ima li netko iskustva s tim, tj dobivaju li ih odvjetnici. Problem mi je što sam bio na zavodu od studenog 06. jer mi je istekao apsolv rok, a zaboravio sam se javljat na vrijeme, pa sam vjerovatno izbrisan za naredna tri mjeseca. Hvala!

P.S. Bio sam prijavljen sa SSS, i s tom spremom sam izbrisan. Mogu li se odmah ponovno prijavit s obzirom da sam nedavno diplomirao, tj po novoj osnovi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm....koliko ja znam, ako se dva mjeseca zaredom ne javis na Zavod, brisu te....ali iz prakse znam da te prvo nazovu ili te kontaktiraju nekim drugim putem, a mislim i da se salje neka vrsta rijesenja ili obavijesti...pa ako nista od toga nisi dobio, jos si kod njih...a onda, ako te jesu "izbacili" iz evidencije, mozes se prijaviti nakon 3 mjeseca. Ipak, ako sad ides sa visim stupnjem strucne spreme, mislim da mozes odmah, nek me netko ispravi ako grijesim jer nisam pravnik, ali imam iskustva sa Zavodom i imala sam slican slucaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija