Jump to content

upit za pomoć


jox

Preporučene objave

ljudi, prijatelji branitelji da li je ovo moguće ? Jučer sam bio na reviziji u Splitu na prvo stupanjskoj komisiji i dobio sramnih 20% T 238b PTSP. Naime liječim se od 20.04,2005 kod psihijatra sa početnim šiframa oboljenja F 41,2 F 43.1 i F45.0 i tako do 23.03.2006 kada prvi put izlazim na prvostupanjsku komisiju u Splitu. Još sam odradio dnevnu bolnicu i obradu kod psihologa. I tako sam dobio 30% RVI. Naravno drugostupanjska mi smanjila na 20% u Listopadu sam dobio opću nesposobnost od vještaka 50-50, ali opet taj famozni Taborski mi uvali 20-80. Smiješno ! Od Listopada pa do danas na mojim nalazima su šifre F 43.1 chr F 62.0 F 41.2 i F 45.0. Nova dnevna bolnica nalaz kronificirani PTSP, novi nalaz psiholaga i 12 nalaza psihijatra ( redovito svaki mjesec) i iz priloženog vidite što sam dobio jadnih 20%. Po nalazima svih stanje mi se pogoršalo a invalidnost smanjila. Od svibnja sam u mirovini sa 2600kn , dragovoljac. satnik, prošao kroz tri brigade, četiri ratna puta, tri ipo godine ratnog staža i 34 godine radnog staža. Ne znam da li se i kome žaliti jer sa ovih jadnih 2600kn i sad još sa smanjenjem RVI sa prošlogodišnjih 30 na 20% ne trebam slati papire ni na drugo stupanjsku a kako ću onda povečati omjer rat mir sa 20-80% Sad vidite što nam rade oni kojima smo omogućili da lagodno žive i rade a nas tjeraju na metar užeta i prvo stablo. Molim ako netko ima volje i znanja kao i iskustva da mi pomogne kako dalje da povoljno rješim stanje ove bijedne mirovine. unaprijed puno hvala svima na razumijevanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam kužim li dobro, ali ti si u mirovini s 20% RVI i općom s omjerom 20-80% rat/mir. Mislim da ti je najprije potrebno ležanje u bolnici da bi ½popravio½ papire. Zatim ako je privremena invalidnost , a što vjerujem da jest, s tim papirima ćeš ići ponovo na komisiju nakon godinu dana. Što se tiče omjera rat-mir, s tim istim papirima ćeš obnoviti postupak. U tih godinu dana intezivno se liječi. Šifre moraju biti vezane uz rat i PTSP. Nadam se da će ti se i drugi javiti pa usporedi mišljenja. Mislim da još nije sve izgubljeno i da ćeš uspjeti. Pozdrav. :thumbs: :wavey:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lipi moj!

 

Vako ti je situacija glede "liječenja": svi ti tzv. stručnjaci samo bi nas gucali tabletana i ča ti ja znan čin sve ne! Dragi kolega branitelju, pojdi lipo na misu sa ženon i dicom, ispovidi se, primi Svetu pričest, slavi euharistiju, budi pravi kršćanin i katolik, ponos Nebeskog Kraljevstva, živi život kakav i dostoji nama Hrvatima: budi uvik dostojanstven i ne daj se pokorit Sotoni koja djeluje kroz raznorazne institucije i fizičke i pravne osobe! Budi oprezan ali ti nisi dite pa virujen da znaš ča radiš!

 

Nikakva dnevna bolnica ni u kom slučaju nije rješenje niti "liječenje" o kojem god je vremenskom intervalu rič, najbitnije je da ste ti i tvoja obitelj u dobrim odnosima, da se slažete i da funkcionirate u Duhu Svetom pod okriljem našeg dragog Isusa Krista!

 

Ne daj na se brale! Ne daj se mi molimo za cili rvacki narod moja obitelj i ja i u tu nakanu uključite se i vi dragi kolege ne samo branitelji već i svi vi forumaši!

 

Nikoga ne nagovaram, Bog je svima dao rođenjem izbor na slobodnu volju!

 

Uspjet ćeš sigurno, u to san ti uvjeren jer Bog je velik i uvik je sa nama! BOG ĆE NAM DATI PRAVDU!

 

Javi se kad uvatiš vrimena biće mi drago!

 

NEK VAS SVE ČUVA ŠTIITI I BLAGOSLOVI DRAGI BOG I KRALJEVSTVO NEBESKO!

 

I NAŠ DRAGI SV. MIHOVIL KOJI MI JE SPASIJA ŽIVOT U RATU INAČE SAD NE BI BIJA OVOD I FALA MU OD SRCA PODARIJA MI JE I MOJU SUPRUGU ZAUVIK SAN MU ZAHVALAN!

 

UTJEČITE SE DRAGOM BOGU LIPI MOJI I BUDITE UPORNI U VAŠIM NASTOJANJIMA I NIKAD NE PITAJTE SEBE IMA LI TO SMISLA JER DRAGI BOG SVE VIDI, SVE ČUJE I SVE ZNA!

 

BOG I HRVATI! :-D:-D;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija