Jump to content

Uznemiravanje od strane susjeda


njofra

Preporučene objave

Živim u Sesvetama i imam problem sa prvim susjedom koji ima dvojni objekat sa mnom.Radi se o ljudima koji su došli iz Bosne i žive od skupljanja smeča i prodavanja istog na otpadima.Prvo je problem što počinju sa lupanjima od 7:00 a završe oko 22:00.I subotom i nedjeljom.Drugi je problem što se zaista radi o velikim količinama otpada pa me je strah od zaraze.Ne znam kome bih se obratio za pomoć.Treči je problem što je žena psihički poremečena pa vređa sve po cesti a policija je nemočna,ima na desetke prijava pa čak i da je napadala djete ali nikome ništa.Sve se to događa u centru Sesveta na 100m od policije.Uopče više ne vjerujem u policiju pa molim za neki pravni savjet kome se treba obratiti.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja živim u Dubravi i imam istih problema sa svojim susjedima Romima koji su usput provalili u kuću u kojoj žive. Što se tiče glomaznog otpada zvala sam inspekciju nakon čega su uklonili smeće i svaki puta ponovno zovem jer činjenica je da oni neće prestati dovažati otpad. U mom slučaju isto tako policija govori da je nemoćna i dolazila je valjda 20 puta nakon čega sam poslala predstavku na ministarstvo policije u kojoj sam izrazila veliko nezadovoljstvo njihovim radom jer ovi moji susjedi orgijaju od 6 ujutro pa da pola noći a nikada još nisu zaradili kaznu.Ako se i ti odlučiš evo ti mail adresa ministarstva policije pa pošalji :ministar@mup.hr.Moraju ti odgovoriti u roku 30 dana.Više pogledaj na stranici MUP-a.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija