Jump to content

Istek tehničkog i popravak vozila


Indigo27

Preporučene objave

Pozdrav,

molio bih pomoć...kao prvo ispričavam se ako već postoji tema za moje pitanje, ne mogu dugo sjediti i pretraživati zbog ozljede iz dotične prometne nezgode.

 

Imao sam prometnu na motociklu, nisam kriv i čekajući da mi osiguranje ponudi odštetu nisam bio još odlučio hoću li popravljati motor ili ne. Ponuda je stigla i odluka je popraviti.

 

No Istiće mi osiguranje i tehnički, a motor neće biti do tog roka popravljen pa me zanima koliko najduže imam vremena da ne moram odjavljivati motor, ili ako ga ne odjavim pa odem na tehnički kada bude popravljen kolika je kazna?

Da li je moguće tražiti odgodu tehničkog na temelju prometne nezgode i popravka vozila?

 

Hvala :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na kiosku u blizini MUP-a tražiš zaposlenika-cu odjavnicu za motorno vozili sa biljegom.oni znaju šta ti treba.mislim da je biljeg od 20-30kn.ispuniš i predaš to na MUP zajedno sa prometnom knjižicom i knjižicom vozila koji ti ponište i poništeno vrate.kad želiš ponovno prijavit vozilo sačuvane poništene knjižice zajedno sa papirom koji dobiješ na MUP-u ponovno predaš tamo gdje si odjavio vozilo i ponovno kupiš na istom kiosku biljeg i prijavnicu i ponoviš radnju.znači odjava te košta 20-30 kn.prijava nešto više jer dobivaš nove knjigice,negdje oko 100 tinjak kuna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija