Jump to content

svemoguća policija


alexavg

Preporučene objave

pazite moj slučaj: sjedimo ja i šogor u autu na parkiralištu od mc donaldsa i jedemo sendvić i dodje policija tražit me dokumente na uvid jer je navodno netko mojim autom srušio nekakav stupić?!!, ja im dam dokumente a oni me pitaju dali dam voljan podvrči se alkotestu na što sam ja odgovorio zašto?,jer stojimo parkirani a oni u redu bla bla bla.. napišu mi prekršajni nalog da sam upravljao motornim vozilom (pazite auto je parkiran),i odbio se podvrći alkotestiranju,oduzmu mi privremeno vozačku i,kazna 3000 kuna,6mj i 5 bodova,ok,popili smo,bili ali nisam vozio,i šta je meni sad raditi??? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na kraju svakog prekrsajnon naloga pise " POUKA O PRAVNOM LIJEKU "

Jedno pitanje! Dali ti je vozilo dok je bilo parkirano,,,dalije bio upaljen motor?

Ako je motor bio ugasen,onda ti mogu staviti soli na rep :-)

Pozdrav.

Eh,tek sad vidim da je to bilo u veljaci,znaci,vec je odavno to pravosbaszno,osim ako nisi uputio prigovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve i da niste vozili svoj auto, dužni ste reći tko jest ili u protivnom kazna od 1000 kuna + kazna za prekršaj koji je vozilom počinjen (ono rušenje stupića).

Dakle oholo ponašanje prema policajcima ne pali i ulične priče tipa "rekao sam im što im ide" i slično su obično rezultat viška naših muških hormona (čitaj lažemo da se pravimo face :fajter::ljut: ) - nije da vam pametujem, ali iskustvo mi kaže da suradnja ima uspjeha više nego nesuradnja.

 

Dakle policajac će na sudu vjerojatno reći "Da taj lik je vozio i potom smo ga odlučili alkotestirati jer smo imali dojavu da je on srušio stupić, a on je to odbio". Sud sav sretan što je sve čisto presuđuje 3000 kn + 110 kn troškova, par mjeseci bez vozačke itd.

Onda možete izraziti žalbu i nadati se zastari. Nadati se, nadati, nadati i čekati.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da,ali stvar je u tome da ja uopče nisam vozio,sjedili smo najmanje 10 minuta na parkingu u autu,vrata otvorena i slušali muziku,i tek tad je došla policija. Znači kad će davati svoj iskaz sudu policajac će lagat,jer je več slagao u prekršajnom nalogu da sam upravljao mot. vozilom,neće sigurno sad reči da nisam vozio.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija