Jump to content

pravni savjet-help!!!


linica

Preporučene objave

Kupila sam tri građevinske čestice u građevinskoj zoni koja još nema detaljan urbanistički plan, tj. čeka se lokacijska dozvola za prilaznu cestu, a samim tim će se moći dobiti lokacijska dozvola za gradnju.Te čestice još nisu objedinjene u jednu uz objašnjenje da će se to moći tek kad se dobije lokacijska za kuću. No, godinu dana nakon kupnje pojavili su se ljudi iz gradskog komunalca i metodom pokušaja i pogrešaka našli da srednjom parcelom po dužini , prolaze neke cijevi polumjera 50cm na dubini 70-100cm. Navodno su to cijevi 30-tak godina starog vodovoda koji ide iz vodotornja nekuda.....

Tih cijevi nije bilo u papirima do sada nigdje, ni u odjelu građevinarstva ( još uvijek ih nema) niti u komunalnom (sada tamo vjerojatno jesu).

 

Pitanje glasi: da li je komunalac dužan te cijevi premjestiti na među ???? Da li na među srednje parcele ili rubne vanjske??? Ako nije, može li se tamo uopće išta graditi i na kojoj udaljenosti od tih cijevi??

 

Molim za pravni savjet jer do sada mi nitko nije znao ništa reči o tome - navodno je prekomplicirano.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija