Jump to content

Mirovina-pomoc oko izracuna.


drgoor

Preporučene objave

Dobio sam rjesenje jos u 5.mjesecu za mirovinu, 20% braniteljska-80% civilna, kao opca nesposobnost, imam braniteljskog staza okruglo 6 godina i kompletan dragovoljacki staz. Bio sam aktivni pripadnik MUP-a..zvanje policajac,..iz kojeg sam otisao 1998.-me nakon toga radio kod obrtnika,prijavljen na minimalcu,,,a ostatak u kuverti :-)

Trenutno u upravnom sporu, povjerenstvo mi nije priznalo PTSP da je posljedica dom.rata a povjerenstvo iz HZMIO mi je to priznala F.43.1

Prosle godine obolio od polyartritisa i sarkoidose.

Eto,vec 3 mjeseca ne primam nikakav dohodak, a ovi u HZMIO jos nisu izracunali mirovinu, pa bi molio nekoga tko bi mi to na osnovu one tabele mogao izracunati.

 

Unapred hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To ti nitko ne moze reći,jer je jako nezahvalno,ali budući da si dobio opću nesposobnost,to ti je veliki plus,omjer 20-80 ti je mali,to ti je minus,koliko vidim nemas hrvi,to je isto minus,dragovoljac si ,+ ja mislim onako ugrubo ispod 3000, eto ako sam ti sta pomogao,daj bože da bude više....pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

POZDRAV SVIMA!!!

Ako tko može pomoć oko izračuna mirovine, inače nadnarednik, dragovoljac od 05. 08.1990, bez rvi (u postupku), saznao sam iz više izvora da sam u tvrtkovoj što je povjerenstvo potvrdilo dobio profeionalnu sa 100% rat.

Neznam kako se izračunavaju porezi na mirovinu. Imam nekakvu civilnu olakšicu za invalidnost u visini 0.30.Znate ono za izračun neoporezivog dijela. I na kraju dali bi mi se isplatilo da djecu stavim sebi kao olakšicu jer supruga ima plaću oko 3000kn.

Unaprijed se zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija