Jump to content

Datum polaganja 28.09.?


malavelika

Preporučene objave

Idem ja 28.09. Od danas sam na plaćenim slobodnim danima za učenje. No umjesto kvalitetnog učenja vrlo kvalitetno praznim frižider i špajzu - zdebljat ću se ko prase ovih dana :vrti: . I još me uhvatio sinusitis... Čitam ove izvještaje sa zadnjih rokova i sve mi se nekak čini da znam bar 90% (nadala sam se roku 28.06. pa sam već onda čituckala skriptu, ali su mi onda potepli prijavu putem do kadrovske :ljut: ). A opet sve mi je tak kilavo u glavi. Ne znam...

Moji me na poslu tješe da je ovo lakše od bilo kojeg ispita na faksu, da pametni lako prolaze, da imam slonovsku memoriju, da nije vrag tak crn kak izgleda, itd, itd, itd... Zapravo, još me ne lovi panika (čeka zadnja dva dana :-D ). Zapravo, divim se vlastitoj skuliranosti. Zapravo, ljubomorna sam na kolegicu koja ide sa mnom, a razbolila se početkom rujna - imala je puna dva tjedna više od mene za učenje. :tuzan: Istina, da sam ih ja imala ionako ih ne bih iskoristila pa mi je svejedno.

 

Jedini mi se zaključak nameće da u cijeloj priči sreća ima dost veliku ulogu - ak ti se pojavi ona babetina o kojoj priče kruže :baba: na ZUP-u, a slučajno nisi pravnik, ježi ga - nemaš sreće. I kak sad da ja pogodim oće mi doć ona ili netko drugi? :-? NEĆU BABU!!!

 

BTW, koliko u postotku pitanja moraš znati da te puste? Mislim, bilo bi smiješno da traže da odgovorimo baš sve. Tak nije ni na faksu bilo.

 

Sorry ako davim, morala sam se malo ispuhat na nekom mjestu različitom od frižidera. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija