Jump to content

MUP-ova komisija


tragac

Preporučene objave

Trebao bih informaciju, jel postoji vremenski rok u kojem sam obavezan pristupiti liječničkoj komisiji MUP-a, na bolovanju sam nešto malo preko 6 mjeseci, imam status dragovoljca i status rvi (stalno), da li ja moram potencirati da me se pošalje na tu komisiju ili to traži moj liječnik, odjel skrb u upravi ili netko treći :-? Bio sam na komisiji za produženje bolovanja i ništa, produžili bolovanje za 2 mjeseca i ajde dalje.

Meni se čini da se od svih navedenih nikome previše ne žuri, neznam možda se varam, ako ima netko kakva iskustva o tome, molio bih da prenese !!!!!!!!!!!

 

Puno hvala !!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tako sam i ja prije 2 godine bio na bolovanju oko 6 mjeseci i nisam ništa poduzimao, a također ni moja doktorica. Komisija mi je produžila bolovanje i nakon toga tražila od moje doktorice da me šalje na procjenu. Na tvom mjestu ja ništa ne bih potencirao jer to će ionako učiniti ili komisija ili tvoj liječnik jer im je to obveza. Ukoliko ti se iz nekog razloga žuri da iziđeš na komisiju reci to svom liječniku i on će te poslati na procjenu preostale radne sposobnosti. Sretno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za mup-ovu komisiju šalje pravnik pu i njemu se treba javiti kako bi se postupak ubrzao a s obzirom da je kolega odlučio na umirovljenje bolje da to ubrza jer nikad se nezna što nas sutra čeka. bez mupove procjene ne može se pokrenuti postupak u mirovinskom. u međuvremenu treba tražiti u kadrovskoj potvrdu o statusu dragovoljca i potvrdu ako je bio u specijalnoj policiji. isto tako može se javiti pravniku u hzzmo-u kako bi ga ovaj uputio što sve treba napraviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija