Jump to content

Snažne detonacije, jel to remečenje javnog reda i mira????


Ronnietutt

Preporučene objave

Dragi ljudi, treba mi Vaša pomoć jer stvarno više neznam što ću.

Živim u naselju Klokovec nedaleko od Krapinskih Toplica (hrvatsko zagorje). I svaki dan, iz dana u da, od ujutro 7.30 do 21.00 odjekuju kroz dolinu snažne detonacije!!!!!!!

Naš dragi general Čermak, koji je kupio posjed u Krapinskim Toplicama, tjera sa posebnim topom, ptice sa svog posjeda! To su vrlo snažne detonacije koje "jako lijepo" odjekuju u naselju Klokovec nasuprot dvorca! Ovdje žive stari ljudi, penzioneri, srčani bolesnici, pacijenti dolaze na rehabilitaciju...i svaki dan, BUUUUMMMMM! Pa jel to moguće u jednoj pravnoj državi? Što bi bilo kada bi i ja postavio top u vrt? Pa susjed, pa sljedeći....to bi ličilo na rat. Zvali smo policiju u više navrata, no ipak se radi o velikom generalu Čermaku. Velikim ljudima je sve dopušteno! Molim za savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ova problematika možda se može podvesti i pod tzv. imisije.

Vlasnik jednog zemljišta nije dužan trpjeti da itko bez pravnog temelja posebnim uređajima neposredno odašilje na njegovu nekretnninu neugodne mirise, čađu, otpad, buku...

Ako do toga dolazi slučajno ili djelovanjem prirodnih sila (npr. vjetar i položaj vaše doline možda utječe na akustiku), treba vidjeti koja je granica tolerancije, tj. radi li se o uobičajenim imisijama ili prekomjernima.

U svakom slučaju možete podnijeti tužbu, utvrditi sve i tražiti naknadu štete, prestanak ili smanjivanje uzroka uznemiravanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija