Jump to content

produljeje roka za HRVI


Dodadi

Preporučene objave

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor nazočila je 28.09.2007. u Rovinju redovnoj godišnjoj skupštini Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Republike Hrvatske i nije ni jednom riječju spomenula produljenje roka za predaju zahtjeva za priznavanje statusa HRVI-a tako da se oni koji su se možda nadali mogu slobodno zaboravit njezine ranije izgovorene riječi.

Tekst se nalazi na http://www.mobms.hr/news.aspx?newsID=980&pageID=33

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To Esade važi stalno,predaš Zahtjev, referentica je dužna zaprimiti, a trenutni odgovor je zna se, odbijenica i onda žalba, tužba i druga pravna bitka. No, ako dođe do izmjene i dopune ZOPHB, glede produljenje roka za priznavanje statusa HRVI-a temeljem oboljenja (PTSP), slijedi povlačenje tužbe, da bi vam prvotni Zahtjev išao u redovnu proceduru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo i kod mene navala, dosta me branitelja pita o tom navodnom produljenju roka za priznavanje statusa HRVI-a do 31.12.2007. god. Čak navode uvođenje nekog čl. 6b ZOPHB. Šuška se šuška, zvanično ništa, pa ako netko sazna ranije nešto o tome, naravno da je provjerena i službena informacija pa neka objavi. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija