Jump to content

Žalba na policijski zapisnik


TAJNICA24

Preporučene objave

Molim vas za savijet. Sudionik sam sudara sa policijskim vozilom (motorista) u kojem je očito da je policajac naletio na mene i oduzeo mi prednost, što mogu potkrijepiti i foto dokazaom... ne službenim već mojim privatnim... U policijskom zapiniku se navodi kako sam ja u potpunosti kriva za sudar i da sva krivica, zakonski i prekršajno i de na mene, što ujedno i znači da neću imati pravo na odštetu koja je učinjena mojem vozilu. Kako mogu riješiti ovaj problem? Moram i ja potpisati taj zapisnik ili mogu odbiti njegovo potpisivanje, jer se naravno ne slažem s njim, imam li kakve šanse da se moje fotografije uzmu u obzir i kako da ispravim ovu nepravdu.... MOLIM VAS HITNO ZA SAVJET!!!!!!!!! :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam koji savjet ti dati ali sam imo slicnu situaciju 91 kod st.dom. samo tad je bio u pitanju vojni policajac uz to vozac od veci faca u osiguranju tadasnjeg predsjednika a ja .drgovoljac u civilu.nakon dugog natezanja sa policijom koji se tu okupilo oko 15-stak i ubjedjivanja da je on vojni pol. a ja obicni gardist sto nema veze sa sudarom napravit je zapisnik u moju korist jer ulica ispod mosta na savi bila je jednosmjerna a tip je uletio u jednosmjernu i totalno mi razvalio auto.imao sam srecu pa je to bio ocit slucaj ,mislim u svakom drugom slucaju bio bih ja kriv. Sa naplatom je trajalo malo duze jer mi je trebalo dva mjeseca da nadjem na koga je auto osiguran ali sa velikom upornoscu sam uspio naplatit odstetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zao mi je sto vam ne mogu pokazati fotografije, jer na njima se jasno vidi da je brzina motoriste bila veća nego li je dozvoljeno (ograničenje je tamo 40). I jasno se vide tragovi guma i moji i njegovi. Ako postoji pravna država ovo ne bi uopće trebalo biti upitno tko je ovdje kriv, ali imam osjećaj da ću ipak na kraju popušiti ja.. jer kome će vjerovati nasudu.. meni ili policajcu?????? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija