Jump to content

molim savjet u vezi firme


perozg

Preporučene objave

Ovako da ne duljim ,vlasnik sam male firme sa jednim prijavljenim(ja sam),međutim nisam bio prisutan godinu i pol u hrvatskoj nego sam bio na putu i nažalost nedostupan.Pošto mob na koji se javljam,(hitne intervencuje)kao i štambilj dao sam ujaku da nastavi sa poslom kao da sam ja prisutan.Naravno on je nastavio raditi ali nije mi vodio papire nego je izdavao račune i izvlačio maximalno novce.Pošto godinu i pon nije plačeno ništa, niti neznam koljiko je računa izdato(osim onoga što je sjelo po računu),stari knjigovođa me je otkantao, i tako da sam ostao u prilično nezavidnoj situaciji. Kaj da radim?mogu li firmu zatvoriti pa plačati dug kako mogu, ili neki drugi savjet, možda knjigovođu koji mi može pomoči da sredim sve papire ,platim kaj moram i da nastavim dalje.molim vas da mi pomognete jer stvarno neznam kaj da radim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ako imate dobru volju plaćati dugove, sve će se moći riješiti :)

no prvo biste trebali saznati koje sve dugove zapravo imate. Ući u trag izdanim računima, da li se prijavljivao i plaćao pdv ili nije .što je s vašim doprinosima za tih godinu i pol itd. svakako vam trebaju knjigovođa+odvjetnik. Odvjetniku bi svakako prvi zadatak trebao biti porazgovarati s ujakom u četiri oka :) čisto da ga privoli na suradnju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija