kemicarh3po4 objavljeno: 4. listopad 2007. objavljeno: 4. listopad 2007. poštovani, interesira me da li se može i(li) kako odgoditi otplaćivanje kredita ili tome slično. Naime, osoba je bila zaposlena "za stalno" te je podigla u jednoj od banaka kredit koji je uredno otplaćivala sve dok nije dobila otkaz. Isto tako je ta osoba obolila te je za duže vrijeme nesposobna za rad. Rate dolaze na naplatu a ta osoba nema od čega te rate platiti a nema nikakvih pokretnina ili nekretnina. Što joj savjetujete da napravi: dok ne bude u situaciji da može ponovno početi s urednom otplatom ? Hvala puno Citiraj
ani2 odgovoreno: 5. listopad 2007. odgovoreno: 5. listopad 2007. posjetiti osobnog bankara u banci koja je odobrila kredit i dogovoriti mogućnost i uvjete reprogramiranja kredita. Citiraj
kemicarh3po4 odgovoreno: 5. listopad 2007. Autor odgovoreno: 5. listopad 2007. hvala puno ani2. znaš li možda iz prakse kako to prodje u banci; konkretno u otp. Citiraj
ani2 odgovoreno: 5. listopad 2007. odgovoreno: 5. listopad 2007. zaiste ne znam za otp ali znam za neke druge da imaju tu mogućnost. Misliim da vam to piše i u ugovoru o kreditu. pogledajte Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.