Jump to content

Hitno! Kazna za ne davanje podataka o osobi koja je vozila?


Ronald1972

Preporučene objave

Dobio sam dopis da dostavim podatke o osobi koja je upravljala vozilom prije tri mjeseca i počinila prekršaj prekoračenja brzine ili ću platiti kaznu. Lijepo sam odgovorio kako je prošlo tri mjeseca i da ja s obzirom na proteklo vrijeme ne mogu sa sigurnošću reći tko je vozio . Nakon evo još 5-6 mjeseci stiglo mi je da moram platiti 2000 kn jer nisam dostavio podatke. Imam pravo na žalbu u roku 8 dana. Što da napišem? Kako sam mogao dati podatke o nekoj osobi kada ne znam ni o kome se radi. Nije mi dostavljena nikakva fotografija kao dokaz ili pomoću koje bi prepoznao vozača. Ja nisam nikada zaustavljen u to vrijeme zbog ni sličnog prekršaja. Da li je na meni da utvrđujem identit vozača ili kako to da učinim. Kako da vidim fotografiju? Kako da napišem žalbu? Molim hitno pomozite!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

interesantno je kako su samo tražili tko je upravljao vozilom i to tek nakon tri mjeseca? kako da ja uopće znam jesam li ja počinio prekršaj ako me nitko nije ni zaustavio i tražio podatke? kako da navedem ime i adresu vozača ako ne znam o kome se radi? kada sam na taj upit lijepo odgovorio da zbog prošlog vremena od 3 mj. ne mogu utvrdit tko je vozio posalali su prek.nalog da platim 2000kn, a u obrazloženju nigdje ne piše kako su izmjerili brzinu, da li postoji fotografija ili sl. nego da je prekršaj utvrđen neposrednim zapažanjem pol. djelatnika te da ja nisam na mjestu platio kaznu i dao podatke pa stoga oni tako postupaju i blla bla... koliko ja zna pod neposrednim zapažanjem se podrazumjeva osobno ,tj direktno zapažanje očima. ako je već bio radar zašto ne prilože fotografiju kao dokaz? kažu da mogu napisat prigovor prekršajnom sudu. ne želim platiti tih 2000kn zbog njihove sporosti. ne sjećam se što sam i gdje radio prije 2 tjedna a kamo 3 mj! zašo mi odmah onda nisu naplatili kaznu? što da uradim? kako da napišem prigovor prekršajnom sudu? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija