podrugiput objavljeno: 25. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 25. listopad 2007. moje pitanje glasi. sta mogu ocekivati na sudu u osijeku, posto sam uhvaćen sa mariuhuanom u foliji ukupne tezine 3grama. vec sam kaznjavan za navedeno djelo (nedjelo), ali po starom zakonu? Hvala na odgovoru!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 25. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2007. Novčanu kaznu, uvjetnu ili sudsku opomenu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
podrugiput odgovoreno: 26. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Eto na prekrsajnom sudu dobio lječenje od "ovisnosti", zanima me dali je kazneni su strožiji, posto mi je drugi put? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Kazneni bi trebao biti strožiji, ali kod tih manjih količina u praksi nije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dickan odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. što možete očekivati? uvjetnu kaznu zatvora ili novčanu kaznu. ništa bitno, ali neugodno. osim toga, bit ćete nekoliko godina u kaznenoj evidenciji, pa će vam policija pokušati isprazniti džepove prilikom svakog budućeg legitimiranja. a da se ostavite pušenja trave? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mcgreg odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. ili se mora malo izvještiti u tome? daj objasni kak 2x padnes s 3gr? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dijanavotec odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. hm...pa da si zvakace gume imal bolje bi proso!!1 hop 2 skok Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.