Jump to content

pitanje o testiranju


tref

Preporučene objave

Prijavila sam se na naječaj za vježbenike u Ministarstvu obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti i za par dana je testiranje pa me zanima da li mi netko može dat neku detaljniju informaciju o samom testiranju, npr. koliko su detaljna pitanja, koliko dobro treba znat zakone i informatiku?

Hvala. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Zanima me ista stvar. Također, prijavila sam se za upisničara i zapisničara, Općinski sud u Zagrebu. Da li je uopće moguće paralelno izaći na oba testiranja, budući da jedno počinje u 8:30, a drugo isti dan u 10:00.

 

Također, nisam dobila nikakvu obavijest o tome da zadovoljavam formalne uvjete da dođem na testiranje, a po netu čitam da bez toga ne trebam ni dolaziti. Da li ste vi ostali koji ste se prijavili dobili potvrdu da dođete na testiranje ili...?

 

Ipak, naginjem odlasku na testiranje samo za zapisničara, pa bih molila detalje vezane uz to, pogotovo ako netko ima pitanja.

 

Nadalje, zanima me koje od ova dva radna mjesta ima bolje radne uvjete i bolju plaću. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se u obzir uzima samo radna knjižica - nemam ni dana radnog staža. Honorarno imam skoro 2 godine staža. Imam magisterij (i gimnaziju), tako da baš i nisam sigurna da ispunjavam formalne uvjete. Najbolje da ih nazovem sutra, pa ću vidjeti. Hvala i u svakom slučaju - sretno na testiranju!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija