tereza objavljeno: 26. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2007. Hitno mi treba savjet. Naime, zaposlena sam u d.. gdje obavljam posao direktora i istovremeno sam član uprave. Da li mogu biti član uprave i direktor u još jednom, odnosno drugom d..? Hvala svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Možete Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tereza odgovoreno: 26. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Mislim da ipak neću moći realizirati zamišljeno, jer bi ta dva poduzeća surađivala na neki način te bi tako vjerovatno došlo do sukoba interesa. Kako god....hvala na odgovoru... :tuzan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. članovi društva dužni su vam dati suglasnost obavljanja poslova člana uprave u drugom društvu - time niste u sukobu interesa i zapamtite ne postoji sukob interesa ukoliko postupate pažnjom savjesnog gospodarstvenika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.