Fundowsky objavljeno: 29. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2007. Pravilnikom o radu u mojoj firmi je određeno da radnik ima pravo na naknadu troškova prijevoza na posao i s posla u visini troškova prijevoza javnim prometom koji su najpovoljniji za poslodavca. Ja živim 65km od mjesta posla i jedini javni prijevoz za mene je autobus. Poslodavac ne želi isplatiti troškove prijevoza pozivajući se na to da u mom ugovoru u radu ne stoji da bih trebao dobivati. Nema li pravilnik o radu veću pravnu težinu od ugovora o radu? Dakle, moje pitanje je, imam li ja pravo dobiti naknadu za prijevoz iz gore navedenog? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Apsolutno da imate pravo na naknadu prijevoza te i naknadu neisplaćenih troškova prijevoza do sada + kamatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.