fabiana objavljeno: 1. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2007. prodala sam auto u lipnju ove godine i novi vlasnik je odmah prijavio auto na sebe.. a ja sam kupila novi koji sam registrirala u srpnju.. i prije par dana mi je doslo porezno rješenje na stari auto.. da li ja to trebam platiti ili novi vlasnik? s obzirom da sam ga vozila 6 mjeseci ovu godinu i bio je moj bilo bi logicno da placam pol iznosa al ja sam dobila na cijeli? i što s novim? da li ću i za taj morati platiti porez? pa ako mi netko može pomoći... tnx.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ojeP odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Imam isti problem,otišao sam u poreznu i raspitao se i evo što su mi rekli. Svi koji su u evidenciji MUP-a vlasnici automobila zaključno sa zadnjim kalendarskim danom u mjesecu ožujku tekuće godine moraju platiti porez za tu godinu. Što znači da ćemo i vi i ja platiti porez za ovu kalendarsku godinu u cijelom iznosu bez obzira što automobil nismo i koristili tijekom cijele godine,jer smo po evidenciji MUP-a bili vlasnici zadnjeg dana mjeseca ožujka. Novi vlasnik plaća porez tek za iduću godinu. Eto tako mi rekli i ja platio,što drugo da radim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fabiana odgovoreno: 1. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. ah, onda ću i ja platiti, nemam baš izbora al se nadam da necu morati i za novi.. njega nisam imala u ožujku.. puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trnna odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. ja pitala u poreznoj i rekli su da napišem žalbu i javim da je auto odjavljen jer kasno dođe od mupa do njih. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.