ZELJAC objavljeno: 3. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2007. Sklopio sam ugovor sa TELE 2...nisam ga nikada koristio...nastao je dug po pretplati 12x12.5 Kn Nakon nekoliko opomena, dug sam platio, nekih 144 Kn Nedugo nakon moje uplate, stize dopis odvjetnika sa prijedlogom za ovrhu po tom dugu i osim navedenog duga i javnobiljeznicke takse nekih 700 Kn. Zalio sam se odvjetniku na nastali dug biljeznika jer sam dug podmirio prije nego sam zaprimio njegov prijedlog ili rjesenje o ovrsi sa navedenim troskovima biljeznika. Odvjetnik je pri opcinskom sudu u ZG osporio zalbu kao nepravovremenu iako ja dopis po kojem je rok istekao nisam primio, vec samo onaj kasniji. Uputa na presudu je da se mogu putem opcinskog suda zaliti na zupanijski sud u ZG. Da li praksa kaze da se imam rezona zaliti i ako da, formalno zalbu nasloviti na opcinski ili zupanijski sud ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
liza odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Ne znam kakva je praksa po tom pitanju, ali bih ja izjavila žalbu i priložila potvrdu o uplati duga iz koje je vidljivo da je dug podmiren prije pokretanja postupka ovrhe. Žalba se podnosi županijskom sudu putem općinskog suda, u tri primjerka. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.