Jump to content

Drugo dijete-ništa nova?"


agent

Preporučene objave

Evo da vam kažem da sud nije uvažio zahtjev za smanjenej alimetacije radi izmijenjenih okolnosti-rođenje drugog djeteta u drugom braku? Oprostite, neću ulaziti u detalje , ali ako to nije nešto novo, što je? Mislim da je sutkinja trebala svakako uvažiti tužbu pa makar umanjila alimentaciju od 1% ili za 100 kuna. Znam da djetetu uvjek treba kuna više, ali stvarno ne razumijem da neki suci to uvažavaju a neki ne. :-? Još kaže da u prihode uzdržavatelja ulazi i povrat poreza :-o koji je on dobio prošle godine? E to mi je stvarno nelogično...također je uzela u obzir i moju plaću(ja sam supruga broj 2) ? PA što ja imam veze s uzdržavanjem njegovog djeteta iz prvog braka. Sada me treba kazniti jer sam se mučila, studirala, doktorirala kako bi imala dobru plaću, pa kao moj suprug ne mora pridonositi isto i za moje i za dijete iz prvog braka? To mi je bljak! Oprostite ali grozno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obavezno uložite žalbu na rješenje suda..mislim da imate dobre argumente da ista bude i prihvaćena, te da se rješenje prvostupnjskog suda barem preinači..To je najmanje što možete učiniti, ali vrijedi pokušati...Županijski sud kojem se žalba podnosi trebao bi biti korektiv koji će ujednačiti sudsku praksu.Očito je da u odlukama o obiteljskim stvarima suci unose dosta subjektivnog pa otuda i ta ''šarolikost'' u presudama sudova..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija