LIN objavljeno: 10. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2007. Koliko dugo policija ili prekršajni sud ima uvid u prekršajni dosje prometnih prekršaja ili uvijek može izvući stare grijehe? Htjeo bih se vaditi na priću da mi je ovo 1 prekršaj a stvarno nisam niti jedan učino dugo vremena. (cca 6 godina). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anka odgovoreno: 10. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2007. Ako je zaista tako, onda se možeš pozivati na to, jer se prekršajna evidencija briše za 2 ili 3 godine, nisam više sigurna da li je točno dvije ili tri, ali u svakom slučaju kod tebe to prolazi. Osim toga ako se radi o prekršajnom nalogu policije, a radi se o manjem prekršaju-novčana kazna do 500 kuna, pismeno im se obrati i zatraži da ti izdaju pismeno upozorenje,odn.opomenu. isto tako ako je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i poziv dobiješ od suda, svako otiđi, priznaj, izrazi žaljenje i zamoli sud također da ti izrekne opomenu. Ukoliko je ne dobiješ, a radi se o prekršaju do 500,00 kn-ne plaćaj kaznu nego kad te ponovno pozovu izjasni se za rad za opće dobro. Ukolio se radi o kazni iznad 500 kn, sve ovo ne prolazi, ali onda traži umanjenje kazne Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 10. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2007. Anka, ako se ne varam radi se o vožnji pod utjecajem alkohola od 1,67 promila. Da sretno, da nekog slijedeći put ne udari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anka odgovoreno: 10. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2007. nisam to znala, ne piše ništa gore u poruci. U tom slučaju, priznaj i podalje od alkohola, alkohol je gadna stvar. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 11. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2007. Znam da nisi znala, jer je vješto zakamuflirano prije par postova ranije. U svakom slučaju ima pravo na žalbu ili prigovor, ta kao osmunjičenik lagati na sudu, samo što mu se bolje isplati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 12. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Hvala mr.policajac. Lako Vama kad Vas svi znaju u rodnom kraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Vozim po čitavoj RH-a, pa me ne mogu poznati svi bivši radne kolege, a niti nema potrebe. Ne pijem. A vezano za vas dao sam vam savjet što učiniti, ako smatrate da su policijski službenici pogriješili tijekom postupanja uložite prigovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.