malaza5 objavljeno: 13. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 13. studeni 2007. MOLIM POMOĆ Da ukratko objasnim.. Zaposlila sam se 1.5. (ugovor na neodređeno) nakon što sam 4 mjeseca bila na burzi. Prije toga imam 2 godine i 2 mj neprekinutog radnog staža. Trenutno sam prijavljena na 10 000 kn, isplaćena mi je samo 1 plaća i to na crno, neznam kakvo mi je stanje s doprinosima. I ako sam dobila potvrde o plaći tj. platne liste jos mi niti jedna plaća nije sjela na račun. Sredinom 9 mjeseca otišla sam na bolovanje zbog komplikacija u trudnoći, a plaća mi je obračunata samo za one dane koje sam radila, a za ostale dane 9 mj. nista. Tko mi plaća bolovanje za 9 i 10 mjesec i u kojoj visini i po kojoj osnovi. Da li se doznake nose prvo poslodavcu svaki mjesec ili u socijalno. Kome da se konkretno obratim za pomoć što se tiče isplate plaće i kako se regulira bolovanje i porodiljni u tom slučaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ankebut odgovoreno: 18. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2007. Podnesite inspekciji rada Zahtjev za inspekcijski nadzor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zan odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Trudničko bolovanje ti isplaćuje HZZO. Za koje mjesece si dobila platne liste? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.