Boyanna objavljeno: 23. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2007. molim pomagajte....naime radim u školi i dogodila se neobična situacija-učiteljica je vodila klince na TZK i u igri su je opalili loptom u glavu i razbili joj skupe naočale.Ona bi naknadu štete od škole.Jel je može ostvariti i kako?Unaprijed hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sizif odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Mislim da ne može tražiti naknadu štete jer jer je u tom trenutku ona bila odgovorna za djecu. No to je samo moje mišljenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 26. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Učiteljica ima pravo na nakdnu štete koja je nastala u svezi sa radom odnosno u vrijeme rada. Da li će navedeno pravo zaista i realizirati, malo sam skeptičan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.