dnodna objavljeno: 27. studeni 2007. objavljeno: 27. studeni 2007. zanima me koja je procedura i ima li uopće posljedica ako se s probnom vozačkom, za 'mlade' vozače, dobiju kazneni bodovi?npr. 1 kazneni bod.. jel se odgađa izdavanje trajne vozačke na godinu dana ili...? fala! Citiraj
liza odgovoreno: 27. studeni 2007. odgovoreno: 27. studeni 2007. Zakon o sigurnosti prometa na cestama, čl. 221, 222 - pravno regulira ta pitanja, a kakva je praksa, to je već drugo pitanje! Citiraj
dnodna odgovoreno: 27. studeni 2007. Autor odgovoreno: 27. studeni 2007. e, da..znam da 221. i 222. reguliraju takve stvari, al sinoć proučavam ZOSPC i nigdi izričito nije navedeno što se događa kad 'mladi' vozač dobije bodove za vrime trajanja probne vozačke dozvole..kažnjavanje bilo kakve vrste nije navedeno. fala ti! a što zakonom nije zabranjeno dopušteno je..znači po zakonu (Članak 222., st.2. Vozačka dozvola za kategoriju M, A1, A, B ili C1 izdaje se s rokom važenja do 2 godine od dana izdavanja, nakon čega se mora produžiti rok valjanosti) bi se vozačka tribala produžiti bez obzira na bodove (??) ..mislim da praksa nema veze ako to zakonom nije uređeno..il sam ja to negdi previdio sutra ionako moram kod..hm.. pa ću pitat Citiraj
liza odgovoreno: 28. studeni 2007. odgovoreno: 28. studeni 2007. Dobra ideja, ukoliko i oni znaju. U svakom slučaju sretno i pazi se u vožnji Citiraj
dnodna odgovoreno: 29. studeni 2007. Autor odgovoreno: 29. studeni 2007. haha..ma izađi ispod stolice, ne pitam to za sebe..stari sam ja vozač Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.